Haku leiriohjaajaksi

Haluatko kerätä työkokemusta nuoriso,- tai liikunta-alalle, hankkia opintopisteitä koulunkäyntiin tai olet muuten halukas toimimaan lasten liikunnan parissa ?

Hae ohjaajaksi Kesäsporttis leirille 3.-7.6.2024 Kuopioon Aurinkorinteen koululle. Haemme pääasiassa 18-vuotta täyttäneitä ohjaajia. Tehtävä vaatii jokin verran kokemusta lapsien kanssa toimimisesta, aktiivista ja oma-aloitteista työotetta. Odotamme ystävällistä ja yhteistyökykyistä asennetta. Kesäsporttis ohjaajan tärkein tehtävä on luoda ilmapiiri sellaiseksi, että jokainen lapsi viihtyy leirillä ja saa hyviä kokemuksia liikunnasta! 

Ohjaajan tehtävät
Ennen leirin alkua ohjaaja suunnittelee ja valmistelee leirin liikuntatuokiot omalle ryhmälle. Leirillä ohjaaja vastaa omasta ryhmästä yhdessä toisen ohjaajan kanssa, huolehtii aikatauluista ja ohjaa monipuolisia liikuntatuokioita. 

Mitä ohjaaja saa
Ohjaaja osallistuu ohjaajakoulutukseen ennen leirin alkua. Ohjaajakoulutus pidetään lauantaina 25.5. klo 8-12 Aurinkorinteen koululla. Ohjaaja saa palkan, työtodistuksen ja opettavaisen ja mukavan kokemuksen sporttisessa työympäristössä. 

Lisätietoja:

Anne Kekäläinen

anne.kekalainen(at)pohjois-savonliikunta.fi

p.050 560 5437