Ohjaajaksi Sporttileirille 13.-15.6.2018 Siilinjärvelle

Haluatko kerätä työkokemusta nuoriso,- tai liikunta-alalle, hankkia opintopisteitä koulunkäyntiin tai olet muuten vain halukas toimimaan lasten liikunnan parissa ?

Hae ryhmänohjaajaksi

Leiriläiset jaetaan ryhmiin, joissa he toimivat koko leirin ajan. Jokainen ryhmä tarvitsee oman ryhmänohjaajan, joka vastaa omasta ryhmästään. Ryhmänohjaajan tehtäviin kuuluu omasta ryhmästä huolehtiminen ajallaan lajien suorituspaikoille, ruokailuun ja muihin yhteisiin tapahtumiin. Ryhmänohjaaja on apuna lajiohjaajan vetämillä liikuntatuokiolla sekä suunnittelee ja ohjaa myös muita aktiviteetteja. Ryhmänohjaaja yöpyy leirillä oman ryhmän kanssa. Ryhmänohjaajan tärkein tehtävä on luoda ryhmän ilmapiiri sellaiseksi, että jokainen lapsi viihtyy leirillä.

Ryhmänohjaajalta edellytämme seuraavia asioita:
- 18-vuoden ikää
- jonkin verran kokemusta lapsiryhmän kanssa toimimisesta
- lasten liikunnasta kiinnostunut
- aktiivinen ja oma-aloittteinen
- ystävällinen ja yhteistyökykyinen

Hae apuohjaajaksi
Apuohjaaja toimii lapsiryhmässä ryhmänohjaajan apuna. Apuohjaaja pääsee myös suunnittelemaan ja ohjaamaan liikuntatuokoita omalle ryhmälle yhdessä ryhmänohjaajan kanssa. Apuohjaaja yöpyy leirillä lasten kanssa. Palkkaamme ensisijaisesti ryhmänohjaajia. Apuohjaajan tehtävään otamme ohjaajia tarpeen mukaan.

Apuohjaajalta edellytämme seuraavia asioita.
- 16-vuoden ikää
- reipasta ja iloista otetta lasten kanssa toimimiseen
- ystävällinen ja yhteistyökykyinen

Mitä ohjaaja saa:
- ohjaajakoulutuksen ennen leirin alkua
- ohjaajapalkkion ja matkakorvauksen
- täysihoidon leirillä (aamupala, lounas, päivällinen, iltapala)
- ohjaajatodistuksen
- ikimuistoisen työkokemuksen